Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Dominik Eulberg /8.12.2006 /Poznań [nieaktualne]  (Przeczytany 683 razy)
kosa351
Groźny Admin
Stary wyga

Siała baba mak

kosa351@gmail.com
Zobacz profil WWW
« : Grudzień 04, 2006, 03:34:09 »

Djs: Dominik Eulberg (Cocoon/ Traum/ Platzhirsch)
Petter Von Coil (DED/ Beats Friendly)
Patryk Hagal (SQ/ soundrevolt.com)
wizualizacje: Paavo (vjpaavo.com)
Data: 8.12.2006
Miejsce: Poznań - SQ klub (Półwiejska 42 / Stary Browar)
Wejście: przedsprzedaż 15zł / w dniu imprezy 20zł / karty klubowe 15zł
Start: 22:00

Tylko Sven Väth i Ricardo Villalobos wyprzedzili Dominika Eulberga w ubiegłorocznych zestawieniach na najlepszego niemieckiego DJ-a, w kategorii „najlepszy nowy producent” nie miał już konkurencji!
Dziś Dominik należy do ścisłej elity europejskiej sceny techno/house, a o remixy zgłaszają się do niego najwięksi (DJ Hell, Tiefschwarz, Pier Bucci, Nathan Fake, Einmusik, Roman Flügel). Eulberg grywa na wszystkich największych imprezach, wliczając w to Mayday czy Time Warp.
Efektem ogromnego zainteresowania jego osobą stał się niedawno podpisany kontrakt z Cocoon - labelem samego Svena Vätha!
„To spełnienie moich marzeń – Sven zawsze był moim idolem jako DJ, a imprezy w legendarnym „Omen” były moją wielką inspiracją!”
Na codzień oprócz tworzenia muzyki i grania setów pasją Dominika jest ornitologia – wyposażony w teleskop uwielbia zaszyć się w głuszy i obserwować życie ptaków. Ta pasja pochodzi z czasów studiów w Bonn, gdzie spędził sporo czasu zgłębiając tajniki ekologii na kierunku geografii. Echa tych inspiracji słychać też w jego muzyce – jest pełna odgłosów natury, organiczna, niesamowicie harmonijna.
Album dla Cocoon ma ukazać się w październiku tego roku. Poprzednie nagrania Eulberga, w tym niezwykle głośny album „Flora & Fauna” były sygnowane przez kultowe Traum/Trapez, kolońskie labele należące do Riley Rinholda i Jacqueline Klein. Warto wspomnieć także o współpracy z Raum...Musik i Platzhirsch. Dla tej ostatniej wydawał pod pseudonimem Rocco Branco.

mYnYmalna prawda

unsinn
Newbie
*

unsinn 1712641
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Grudzień 08, 2006, 05:35:45 »

Wybrał bym siE tylko za pozno sie  dowiedzialem  buuuu :( :frust: ....

..... od wAS sie ktos wybiera Co? ? ?

PozDraWiam...
kosa351
Groźny Admin
Stary wyga

Siała baba mak

kosa351@gmail.com
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Grudzień 08, 2006, 08:48:33 »

niestety jest jedna wielka przeszkoda - w ten weekend mam nocki :( Kurna już tak dawno nie byłem na imprezie, że normalnie nie wiem co. Jak nie praca to studia w weekend i tak na okrągło :(

mYnYmalna prawda

unsinn
Newbie
*

unsinn 1712641
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Grudzień 08, 2006, 04:13:50 »

no tak takie życie inni sie bawią a ty ... (w moim przypadku) siedzisz przed kompem i ... sluchasz cichej nocy w chillout owym brzmieniu buheee powaznie ale walek mnie rozpuszcza Uśmiech

wrzuce to na stonke Uśmiech
SILENT_NIGHT

tak pozatym to zaraz idę nynu ... jutro mam conajmniej dziwny dzień... bede mial okazje być na ślubie  własnej matki :o :o niecodzienne wydarzenie pfffff he ciekaw jestem co mnie jeszcze spotka tego dnia Chichot  

WIĘC kolorowych sześciu kuleczek z cyferkami Uśmiech jak by co to 15% dla mnie Język

POZDRAWIAM !!!:evil2:
kosa351
Groźny Admin
Stary wyga

Siała baba mak

kosa351@gmail.com
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Grudzień 09, 2006, 06:11:24 »

hehehehe to miłego imprezowania na ślubie matki Mrugnięcie tak to nieraz bywa w życiu :smoke:

mYnYmalna prawda

unsinn
Newbie
*

unsinn 1712641
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Grudzień 11, 2006, 03:11:07 »

.... nie bylo tak zle ... Uśmiech temat z matka skonczyl sie szybko Uśmiech pozniej zrobilem meeteng u siebie w domu ... ubaw byl po pachy i do samego rana Uśmiech hard-tech-minimal-Construction:)

FAJNIE FAJNIE... tyle ze to nie to sam co opisywana impreza w tym dziale Język

POZDRAWIAM !! :evil2:
kosa351
Groźny Admin
Stary wyga

Siała baba mak

kosa351@gmail.com
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : Grudzień 12, 2006, 03:39:31 »

Dominika Eulberga raczej nie było B)

mYnYmalna prawda

Strony: [1]   Do góry