|
Paprykaa
|
 |
« : Czerwiec 10, 2007, 02:39:18 » |
|
do milośniow dnb:) chcialam sie dowiedziec jak duzym zainteresowaniem cieszy sie ta impreza w Polsce?bo 3miasto w sumie chyba sie nie popisze frekwencja w łodzi(nie liczac mnie:)) a takze chcialam zapytac tych ktorzy jada,czy ktos ma jakis pomysł na tani nocleg?i to w miare blisko hali expo,co by nie trzebabylo isc z buta przez cale miasto:) czekam na jakies odpowiedzi,bo czas ucieka-6 days left:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosa351
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 10, 2007, 02:32:14 » |
|
Sama impreza ściągnie sporą rzeszę fanów dnb. Myślę, że to nie ulega wątpliwości. Rzadko kiedy fani tego gatunku mogą w Polsce spotkać w jednym miejscu tyle gwiazd. Sprawa spania. Mhmm szczerze powiedziawszy to nie wiem. Poszukaj w necie jakiś tanich noclegów. Choć tak zastanawiam się czy nie lepiej wsiąść z rana w jakiś pociąg/autobus i dotrzeć bezpośrednio do domku bez nocowania. Przecież i tak skończysz imprezę gdzieś ok 5-6 rano  Czy więc warto szukać jakiś noclegów?
|
|
|
|
|
|
mYnYmalna prawda
|
|
|
|
|
Paprykaa
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 10, 2007, 09:23:07 » |
|
:)ja mysle ze o 6 to chyba sie wyjdzie z hali expo:)a gdzie after??a poza tym przyjezdzamy w piatek i mieszkamy w gdyni...i lepiej by bylo jednak sie w jakims lozku przespac zanim nastapi powrot.a Ty sie moze przypadkiem wybierasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosa351
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 11, 2007, 07:26:05 » |
|
jeżeli sprawa wygląda tak to spanie music być  Tak więc pozostaje poszukać w necie. Może jakieś domy studenckie. Popytaj na forum dnb.pl w tym temacie. Myślę, że rodowici łodzianie będą wiedzieli lepiej gdzie przekimać. Osobiście nie zagoszczę. Niestety w tym samym czasie mam ostatni zjazd we Wrocławiu, na który muszę po prostu być. Życzę miłej i hucznej zabawy 
|
|
|
|
|
|
mYnYmalna prawda
|
|
|
|
karolcia018
Newbie

|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 11, 2007, 12:09:52 » |
|
mieszkam w lodzi ale nie bardzo wiem gdzie mozna sie przekimac, poszukaj na naszemiasto.pl bylo tam cos blisko hali expo ale gorezj z cena bo kolo 100 i wiecej. jest miejsce "syrena" jest taniej ale miejscowka jest paskudna widzialam tylko zdjecia- brzydkie ciasne pokoje.
|
|
|
|
|
|
karolcia018
|
|
|
|
karolcia018
Newbie

|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 14, 2007, 11:02:14 » |
|
halo maniacy znajomy ma do sprzedania dwie wejsciowki za 50 zeta. jest ktos chetny?:wave:
|
|
|
|
|
|
karolcia018
|
|
|
|
|
Paprykaa
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 14, 2007, 04:04:36 » |
|
było się szybciej odezwać, a tak to lipa...tickety mamy od 4 dni już...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosa351
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 14, 2007, 07:43:31 » |
|
przed wejściem nie powinnaś mieć problemów ze sprzedażą. To wielkich i hucznych tańców życzę  ja uciekam na autobusik w kompletnie przeciwną stronę :wave:
|
|
|
|
|
|
mYnYmalna prawda
|
|
|
|
karolcia018
Newbie

|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 15, 2007, 04:16:22 » |
|
taka impreze opuscic nieladnie nieladnie  a z biletami to luz jeden chetny juz jest a drugi da odpowiedz dzisiaj. no i zycze wszystkim wspanialej zabawy!!!:wave:
|
|
|
|
|
|
karolcia018
|
|
|
|
|
|
karolcia018
Newbie

|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 19, 2007, 12:17:42 » |
|
no musze przyznac ze sie wyszalalam! ale bylo na co narzekac. kolejki po piwko byly ogromne, jak dla mnie to one staly w miejscu. paru kolesi sie tluklo.sporo osob przeszlo na teren hali przez plot.ochrona niby nie wpuszczala do hali z piwem ale na podlodze bylo mnostwo butelek o ktore mozna bylo sie zabic. tak czy siak jeszcze raz wielkie dzieki za wejsciowki!!!:worshippy:
|
|
|
|
|
|
karolcia018
|
|
|
|
|
Paprykaa
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 21, 2007, 07:34:41 » |
|
http://www.4shared.com/file/18158707/f39c3b90/dnb_festival_odz.html oto kilka moich fotek a tu relacja:D zmęczona zmarnowana,ale zadowolona na maxa!Gwiazdami oczywiście John B i Bad Company:) Porażka wieczoru:ludzie stojący na bramce nie maja pojęcia o tym kto ma grać i jak wygląda...czy wy to widzieliście???mieli problem żeby wpuścić Johnego!!!fakt chyba mu się trochę wejścia pomyliły,bo przyatakował główne no ale i tak...porażka...chociaż może i + bo w sumie dzięki temu mogłam od początku posłuchać tego na czy mi zależało Smile Mc dawali radę,ja nie wieem co tak wszystkim przeszkadzało? fakt dym+kapiący sufit to nie jest szczyt marzeń... jadąc do łodzi,zastanawiałam się jakie nastawienie będą mieli Łodzianie?myślałam że bardziej na "niee",ale już w pociągu przekonałam się że będzie wypas!później ludzie z akademiku:)no i oczywiście wszyscy nowopoznani już na mainie:) event bardzo na plus i oby więcej takich wydarzeń!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosa351
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 21, 2007, 07:54:57 » |
|
Czyli prawie jak na każdej imprezie. Muzycznie ok, a gorzej z organizacją (ochrona, toalety, kolejki po dobra)  Gites, że z eventu zadowoleni. Teraz czas na Creamfields, na którym scena dnb jest baaardzo dobrze obsadzona :smoke:
|
|
|
|
|
|
mYnYmalna prawda
|
|
|
|
|
Paprykaa
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 26, 2007, 09:33:15 » |
|
mnie niestety nie będzie we Wrocku:/ gdyż w poniedziałek uciekam na wyspy...a bym się wybrała( High Contrast-miał być i nie wiem dlaczego nie będzie,ktoś się orientuje?) życzę udanej imprezki!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosa351